Kullabadet

SOMMARKUL 2019
Avslutningsdagen i fredags den 5 juli, ledarna bjuder på show. Det är traditionsenligt! Alla har haft en rolig vecka trots regn och blåst. Tältövernattningen blev inställd och de fick sova i Brunnagården istället! Men det var minst lika roligt!

 

Ledare i år var från vänster är det Fanny Jansson, Wilma Nyman, Hannele Ålander, Karin Jerpdal, Oscar Björklund och Isak Johansson Borg. Gun-Britt Karlsson syns också i bild.


SOMMARKUL 2017
Tyvärr har vi inte fått några bilder att visa – men skoj hade de, de som var med!
Klicka på länken så får du all information om sommarens roligaste vecka!!!
Sommarkulsinbjudan -17


SOMMARKUL  2015!
Aktiviteter:
Lekar, brännboll, kanotpaddling, tipspromenad, korvgrillning, simundervisning, vattenlek, märkestagning, klädsim, tältövernattning (för eftermiddagsbarnen, onsdag till torsdag).

Sommarkul är över för i år igen och det blev ett stort reportage i Enköpings-Posten (4/7). Jag hade hoppats kunna få lite bilder att visa här så småningom, men tyvärr…
Årets ledare var: Jonna Roosgårdh, Max Lavén, Mattias Eklund, Erica Björklund, Wilma Nyman, Thea Lavén och Fanny Jonsson.


SOMMARKUL vid Kullabadet, ja, även 2014 anordnade Kulla 4H en vecka för traktens ungdomar. Vädret var lite i kyligaste laget, i alla fall för bad. Men det fanns massor av annat att göra, som olika bollspel, kubb och kanot. Grillen gick varm mest hela tiden. Trots den kulna veckan, togs det märken av alla de slag, lärdom om båtvett, klädsim, kanoting och tipspromenader.
Ledare 2014 var; Jonna Roosgårdh, Robin Lindgren, Max Lavén, Mattias Eklund, Emma Larsson, Daniel Törnqvist och Erica Björklund.